Workshops

Wadlopen in stilte

In 2022 staan er drie wadlooptochten in stilte op de planning.

Zo fijn om in stilte in een klein groepje met 12 personen, over het Wad te lopen. We worden begeleid door de zeer ervaren Wadloopgids Ulco de Haan. Ik begeleid de tocht met yoga/aandacht oefeningen wat je helpt om de tocht bewuster te beleven. Tijdens de pauzes is er genoeg ruimte om wat te kletsen als je dat fijn vindt. En….. last but not least, er is gelegenheid om een duik in de geul te doen.

Laat snel weten of je mee wilt om de geuren, kleuren, schitteringen, strelingen van de wind, warmte van de zon en geluiden van het Wad optimaal tot je te nemen.

  • zaterdag 2 juli 2022, 18:00 uur Noordkaap (Groningen)
  • zaterdag 16 juli 2022, 17:30 uur Engelsmanplaat
  • zondag 24 juli 2022, 12:30 uur Noordkaap (Groningen)

Je kunt je aanmelden via de site van de gids: hier! Er zijn slechts 11 plekken per tocht, dus wees er snel bij!

Even een yogaoefening tussendoor om lekker in het lijf te blijven

Iets te vieren?

Teamuitje, verjaardag, familieuitje, …. ik help je graag om het invulling te geven met een heerlijke yoga wandeling.

Voor yogadocenten

Ben jij ook yogadocent en wandelliefhebber en lijkt het je ook leuk om wandelyoga bij jou in de buurt in de natuur te geven? Ik help je graag op weg door mijn ervaringen en een aantal oefeningen en thema wandelingen met je te delen.

Voor werkgevers

Veel mensen werken thuis, missen contact met collega’s, hebben een minder ergonomische werkplek en zitten veel achter het scherm. Ze ervaren hierdoor extra spanning, zowel geestelijk als lichamelijk. Stel je eens voor wat een wandeling in de natuur, met yoga en mindfulll oefeningen voor ze kan doen. Ik ga graag in overleg om te onderzoeken hoe we jouw medewerkers kunnen helpen.