De natuur is heel

De natuur is zuiver, helder, heel, compleet.

De natuur heeft geen oordeel, neemt alles en iedereen liefdevol in zich op en geeft aan alles de vrijheid om de plek in te nemen waar het op dat moment voelt waar het moet zijn. Ook de vrijheid om te bewegen, om niet te hoeven blijven in pijn en verdriet. Emoties mogen stromen, dat is de natuurlijke weg van emoties.

In de natuur mag alles zijn, eenzaamheid, lustig verlangen, verkramping, angst, afwijzing. Alle wonden en trauma’s van mannen en vrouwen uit het verleden zijn welkom. Uit vorige levens, uit de genetische familielijn, uit het huidige leven.

Vertrouw erop, er is een mannelijk en vrouwelijk hoger bewustzijn dat heel is, samen en vanuit liefde de pijnlijke trauma’s ziet. Alle “donkere” kanten mogen doorleefd en gezien worden, hier en nu op aarde. Magisch hoe dan de pijnlijke stukken transformeren tot heelheid.

#familieopstelling #natuur #wandelyoga #wandelcoach #drenthe #kundaliniyoga #leefstijlcoach
Groep bomen als een geheel

Deze eik, groep van eiken als één geheel ontroert me. Brengt me terug naar de familieopstelling van afgelopen weekend op Soulsteps. De opstelling waar zoveel van de mannelijke en vrouwelijke pijnen hier op aarde zichtbaar en voelbaar mocht zijn. Diepe heling mocht daardoor plaatsvinden.